industrie hoeveel mensen meestal elke scho
yaya2017 (IP Logged)
30 May, 2019 02:47
Naast het opleiden van zijn klanten bij dimensionering en hopelijk helpt meer mensen blessures te voorkomen door het dragen van de verkeerde maat schoen, zou deze technologie ook een financi?le zegen kunnen zijn voor Nike, met zijn dominante Nike Air Vapormax Mujer positie in Adidas NMD Femme de sneakerindustrie. Volgens NPD Group Nike Air Pegasus 83 Mujer sportanalist Matt Powell, Nike is Nike Air Presto Femme het nummer 1 schoeiselmerk in de VS wat betreft verkoop, goed voor ongeveer een derde van de markt, vóór Adidas, met 11% van de markt, en Under Armour. Het blijft ook erg heet onder tieners met geld om te spenderen. "Nike is niet in gevaar om nr. 1 op enigerlei wijze op te geven," zei Powell. "De consument is vandaag op zoek naar Adidas ZX 850 Femme unieke Nike React Element 87 Mujer producten", die Nike blijft Nike Air Max 1 Femme uitwerken, zei hij. Adidas, hoewel het nog steeds een kleiner aandeel van de Amerikaanse markt heeft, heeft de verkoopcijfers in de VS sneller verhoogd. In het laatst gerapporteerde kwartaal, zei Adidas dat de omzet in Noord-Amerika met meer dan 11% groeide, vergeleken met een stijging van 7% in de omzet van Nike in de regio.

Adidas is ook aan het opkomen voor een sneaker-samenwerking Nike Air Max 90 Femme met Beyonce, Adidas ZX 750 Dámské waarvan verwacht wordt dat het momentum zal genereren Nike Air Presto Womens in de VS. In 2018 kwam 64% van de merkinkomsten van Nike uit schoenen - de schoenverkoop bedroeg $ 22,27 miljard van de totale omzet van $ 34,49 miljard. Dat is exclusief de omzet van Converse, die als een afzonderlijke onderneming binnen Nike werkt, en dus zullen Converse-sneakers niet compatibel zijn met de verkoop van Nike Fit.Shoe vorig jaar Nike Air Max 90 Femme met 6% is gestegen, met uitzondering van Nike Air Max 270 Mujer valutawijzigingen, dankzij de kracht van hardlopen, Nike zei. Maar dat was minder dan de groei van 8% van de footwear-inkomsten in 2017, omdat Nike in 2018 niet zoveel Jordan-schoenen verkocht. Toen Nike Fit op drie markten in stealth werd getest - Seattle, Pasadena, Californi? en Dallas - zei Martin dat Het bedrijf merkte dat de conversiepercentages toenamen voor de mensen Nike Air Vapormax Mujer die Nike Fit gebruikten Nike Air Max 270 Mujer om de juiste schoenmaat te vinden, wat betekent dat Nike Air Max Tavas Mujer die mensen eerder de winkel zouden verlaten met een tas in hun handen.

Ze kwamen ook vaker terug en kocht nog een paar schoenen. Nike zei dat het rendement lager was in die winkels. En medewerkers spendeerden minder tijd om heen en weer te rennen naar de stockroom om andere maten te verzamelen. Het kan ook helpen om de juiste voorraad bij Adidas ZX Flux Mujer Nike te hebben. Martin legde uit dat Nike, zoals veel Nike Air Max 720 Womens schoenenmerken, schoenen in bulk naar verschillende regio's verzendt op basis van een standaard "curve" die lang voorspeld is voor de industrie hoeveel mensen meestal elke schoenmaat dragen. Maar hij zei dat de curve niet zo precies is als zou kunnen. En dus is het voor bedrijven gemakkelijk om met te veel sneakers van formaat 10 op één markt te eindigen, terwijl het Adidas Superstar Mujer in werkelijkheid de 9 zijn Nike Air Vapormax Dámské die meer van die mensen nodig hebben om te dragen, Nike Air Max 720 Mujer bijvoorbeeld. Gegevens verzameld van Nike Fit moeten het bedrijf helpen zijn eigen curve te maken.


Sorry, only registered users may post in this forum.
We record all IP addresses on the Sportnetwork message boards which may be required by the authorities in case of defamatory or abusive comment. We seek to monitor the Message Boards at regular intervals. We do not associate Sportnetwork with any of the comments and do not take responsibility for any statements or opinions expressed on the Message Boards. If you have any cause for concern over any material posted here please let us know as soon as possible by e-mailing abuse@sportnetwork.net